Rouwkaart
Download

Het downloaden van de rouwkaart is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Uitvaartcentrum Texel, de rouwkaart te kopiëren, te distribueren, te verspreiden, of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren.

Mw. C.J. Prins-Schrier

Geboren op 14/09/1923  ✝  Overleden op 16/10/2018

Wij willen een ieder vragen met respect om te gaan met deze gegevens, het is niet toegestaan deze gegevens ongevraagd te gebruiken c.q. te dupliceren. Deze gegevens zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uitvaartcentrum Texel.

+ Condoleancebericht toevoegen
  • Ko en Mieke van der Heijden - 20/10/2018 Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Heel veel sterkte gewenst.
  • Jeannette Korff - 20/10/2018 Van harte gecondoleerd met het overlijden van mevrouw Prins. Een lieve vrouw aan wie ik een aantal jaren de maaltijd mocht bezorgen. Heel veel sterkte.
  • JSchuijl_Snel - 19/10/2018 Gecondoleerd met het overlijden ben mevr Prins veel sterkte Janny Schuijl
  • Sietse en Marijke Hilverd - 19/10/2018 Lieve familie, heel veel sterkte. Ik heb hele goede herinneringen aan mw. Prins. Ze wad een hele lieve vrouw. Liefs Marijke en Sietse
  • marcel en yolanda legierse - 18/10/2018 Beste fam, heel veel sterkte gewenst met het verlies van jullie moeder oma en overgrootmoeder. ik bewaar goede herinneringen aan haar.