Rouwkaart
Download

Het downloaden van de rouwkaart is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Uitvaartcentrum Texel, de rouwkaart te kopiëren, te distribueren, te verspreiden, of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren.

Mw. T. Brand

Geboren op 09/02/1933  ✝  Overleden op 25/02/2019

Wij vragen een ieder met respect om te gaan met deze gegevens, het is niet toegestaan deze gegevens ongevraagd te gebruiken c.q. te dupliceren. Deze gegevens zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uitvaartcentrum Texel.

+ Condoleancebericht toevoegen
  • Francine Kolstein- Staats (voorheen Ineke Staats - 23/03/2019 Beste Nel, Hierbij condoleer ik je met het verlies van je zus Trien. Tien jaar heb ik met Trien samen gewerkt en heb daar goed herinneringen aan. We zijn zelfs nog eens samen naar Zwitserland geweest. Ik woon nu al weer 15 jaar in Canada met veel plezier. Ik wens je veel sterkte toe in de komende tijd. kolsteinfrancine25@gmail.com
  • margret prins - 04/03/2019 Heel veel sterkte met dit verlies .
  • Yolanda Legierse Daalder - 27/02/2019 Heel veel sterkte gewenst met het overlijden van uw zus. in de jaren 70 heb ik bij haar op school gezeten. Ik herinner me mevr Brand als een strenge nette rechtvaardige lerares directrice.