Mw. E.H. Heinhuis-Hagedoorn

Geboren op: 26/03/1928 † Overleden op 21/10/2023
Condoleancebericht toevoegen

Nico en Mia Bonne - 27/10/2023

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Frans Bik - 27/10/2023

Remco, Gecondoleerd met het verlies van je Moeder.

Stephan Lutz - 27/10/2023

Beste Remco en Erwin, gecondoleerd met het verlies van jullie lieve en bewonderenswaardige moeder en heel veel sterkte toegewenst.

Herma Schreurs - 27/10/2023

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder schoonmoeder en oma en heel veel sterkte in de verwerking van dit verlies en het afscheid.

Marijke Palm & Jan Meijer - 27/10/2023

Van hart gecondoleerd met uw (schoon)moeder/Het zal een heel gemis zijn. Altijd als ik haar de Tafeltje-dek-je doos gaf, bedankte ze me en vaak vroeg ze of ik niet even wilde blijven. Ze begreep heel goed dat dat niet mogelijk was en verontschuldigde zich dan. Juist de afgelopen keer had ik met mijn man afgesproken dat hij een paar adressen alleen zou doen, zodat ik een kwartiertje kon blijven bij haar. Ze vertelde me toen dat ze erg bang was dat ze niet altijd in haar huis zou kunnen blijven wonen en dat ze niet naar een verzorgings- of verpleeghuis wilde. Gelukkig heeft ze dat niet hoeven meemaken. Veel sterkte

Jp duijzer ( de tuinman) - 27/10/2023

Gecondeleerd met het verlies Van Julie moeder, schoonmoeder en oma .

ester vonk - 28/10/2023

Lieve familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder en oma. Wij hebben vele jaren met jullie ouders aan de koffie gezeten,hebben geweldige gesprekken gehad. dat waren mooie momenten. Dennis en Ester vonk

Muriel Oudendag - 29/10/2023

Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder en oma. Ik had het genoegen via tafeltje dekje eten te mogen brengen en zal de mooie, positieve en dankbare gesprekken missen. Heel veel sterkte gewenst.

Siep Schellinger - 29/10/2023

Beste Familie, Gecondoleerd met het overlijden van Dini, ik heb in het verleden als aannemer regelmatig verbouwingen en klussen mogen uitvoeren bij jullie ouders, altijd gezellig, in die tijd ging ik ook zomaar wel eens langs bij Pieter en Dini, mooie gesprekken en altijd attent met koffie en wat er bij, voelde me er altijd zeer welkom. Veel sterkte gewenst om het verlies te verwerken.