• slide

Natuursteen Texel

Natuursteen Texel is een onderdeel van Uitvaartcentrum Texel. Bij Natuursteen Texel kunt u terecht voor een nieuw grafmonument of kunt u bespreken wat uw wensen omtrent een bestaand grafmonument zijn. Wij kunnen bestaande monumenten renoveren of restaureren.

Natuursteen Texel heeft een eigen beletteringsafdeling voor het graveren van stenen.

 

In onze monumententuin op het terrein van het uitvaartcentrum kunt u een groot aanbod van voorbeelden van grafmonumenten en de diverse technieken van natuursteen bewerkingen bekijken. U kunt geheel vrijblijvend en op alle momenten een bezoek brengen aan onze monumententuin. Wij helpen u graag om het graf van uw dierbare, persoonlijk en geheel

naar eigen smaak te ontwerpen.


Onderhoud

Wij verzorgen tevens onderhoud, reparatie of restauratie van grafmonumenten. Hierdoor

blijft het monument op de laatste rustplaats een mooie, verzorgde gedenkplaats.

U kunt bij Natuursteen Texel terecht voor éénmalig onderhoud maar ook kunt u bij ons terecht voor het maken van afspraken rond jaarlijks onderhoud. Wij verzorgen dan ieder jaar in de zomermaanden het monument. Het gehele monument wordt gereinigd, de letters worden indien nodig opnieuw ingeschilderd, eventueel wordt het gehele graf weer rechtgezet. Door dit preventieve onderhoud wordt de levensduur van het monument verlengd.