• slide

Persoonlijke wensen

Steeds vaker komt het voor dat mensen de wensen voor de uitvaart vastgelegd willen hebben. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld om de nabestaanden niet met de uitvaart te belasten, om ervoor te zorgen dat specifieke wensen worden uitgevoerd of omdat diegene niet lang meer te leven heeft.

 

In alle gevallen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een online invulformulier waar u zelf uw wensen kunt noteren. Het is ook mogelijk om met één van onze medewerkers een afspraak te maken en uw wensen op papier te zetten. 

UItvaartcentrum_uitvaartwensen-bespreken.jpg
Kort na een overlijden moeten er veel belangrijke beslissingen worden genomen. U kunt uw nabestaanden nu al helpen door uw wensen op te schrijven. Dat ze ergens kunnen zien hoe u het gewild zou hebben, geeft hen houvast.
Lees meer
UItvaartcentrum_voorbespreking.jpg
Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij leven hun uitvaart voor te bereiden. Wanneer u duidelijke idee├źn heeft over de uitvaart en dat wilt vast gaan leggen, dan kunt u vooraf de uitvaart geheel vrijblijvend bespreken.
Lees meer
UItvaartcentrum_verzekering.jpg
Uitvaartcentrum Texel is een onafhankelijk bedrijf. Ongeacht waar u bent verzekerd, is het mogelijk uw uitvaart door ons te laten verzorgen. Lees verder om inzicht te krijgen in de diverse soorten uitvaartverzekeringen.
Lees meer