• slide

Condoleance

Een condoleance geeft familie en bekenden de gelegenheid om op een intieme en rustige manier afscheid te nemen van de overledene. Wij kunnen een condoleanceavond en/of –middag voor u verzorgen. Hierbij nemen we u alle zorgen uit handen.

 

Het is tijdens de condoleance mogelijk om zelf uitgekozen muziek af te spelen en een fotopresentatie te laten zien in de aula en hal van het Uitvaartcentrum. Het is ook mogelijk om een condoleance thuis of elders te laten plaatsvinden.

 

Wij serveren hierbij alle gewenste en benodigde consumpties, naar de persoonlijke wensen van de nabestaanden. Denk aan verse koffie en thee, diverse frisdranken of eventueel een alcoholisch drankje. Een broodmaaltijd met soep is een optie, warm en koud bittergarnituur of wat dacht u van het favoriete koekje of snoepje van de overledene? Dit kan veel mooie herinneringen oproepen.

 

Rouwberichten Texel

Het is mogelijk om uw rouwbericht op onze website en app Rouwberichten Texel te laten plaatsen. U kunt dan ook zelf een pdf bestand ontvangen die u eventueel digitaal kunt doorsturen. In rouwberichten Texel kan de rouwkaart bekeken worden en kan er een openbaar of niet openbaar condoleance berichtje geplaatst worden. De digitale condoleanceberichten zullen na afloop op papier overhandigd worden aan de nabestaanden.

 

De app is te downloaden via de App store of Google Play Store. 

Download hier de app.