• slide

Rouwcirculaires

Rouwcirculaires en dankbetuigingen

Het drukken van de rouwkaarten en de dankbetuigingen kunnen wij zelf voor u verzorgen. Dit zorgt ervoor dat er snel en op alle tijden rouwcirculaires kunnen worden gemaakt. Samen met u kunnen wij een mooie persoonlijke rouwkaart ontwerpen. Het is mogelijk om een eigen foto op de circulaire af te drukken, maar wij hebben ook een ruime collectie exclusieve Texelse en algemene rouwcirculaires. De verzending van de kaarten wordt door ons verzorgd.

 

Advertenties

Wij kunnen zorgen voor de opmaak en plaatsing van een rouwadvertentie of dankadvertentie in de krant.

 

Rouwberichten Texel

Het is mogelijk om uw rouwcirculaire op onze website en app Rouwberichten Texel te laten plaatsen. U kunt dan ook zelf een pdf bestand ontvangen die u eventueel digitaal kunt doorsturen. In rouwberichten Texel kan de rouwkaart bekeken worden en kan er een openbaar of niet openbaar condoleance berichtje geplaatst worden. De digitale condoleanceberichten zullen na afloop op papier overhandigd worden aan de nabestaanden.

 

De app is te downloaden via de App store of Google Play Store. 

Download hier de app.

Rouwcirculaties

Rouwcirculaire naar uw wens

Als er een ontwerp klaar is, krijgt u van ons een proefdruk. Hier kunnen nog aanpassingen op gedaan worden.


Bij het bespreken van de wensen geeft de uitvaartverzorger u alvast de bijpassende enveloppen en postzegels, zodat u hier alvast adressen op kunt schrijven. Zodra de circulaire definitief is zal deze gedrukt worden en kunnen deze dezelfde dag nog met de post mee.

Natuurlijk bespreken wij de mogelijkheden uitgebreid met u.