• slide

Uitvaartcentrum 

Bij Uitvaartcentrum Texel helpen wij u op een persoonlijke manier afscheid te nemen wat helpt bij het verwerken van een verlies.  Rust, betrokkenheid, intimiteit, warmte, persoonlijke ondersteuning en een prettige omgeving zijn daarbij belangrijk. 


U komt binnen in een ruime ontvangsthal met daaraan vast een grote zaal voor condoleances en plechtigheden. Via de gang komt u bij de rouwkamers.

 

Centrale ligging

Het uitvaartcentrum is gevestigd in Den Burg, op een centrale plaats op het eiland. Het gebouw grenst direct aan de Algemene Begraafplaats van Den Burg en heeft ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

uitvaartcentrum-zaal.jpg
Uitvaartcentrum Texel beschikt over een grote zaal die zitplaats biedt aan ruim 100 personen. De zaal wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, condoleances, uitvaartplechtigheden of koffietafels na afloop van een uitvaart.
Lees meer
uitvaartcentrum-rouwkamer.jpg
Uitvaartcentrum Texel heeft drie speciale rouwkamers: de Landschapkamer, de Strandkamer en de Familiekamer. Beelden van Texel, strand, zee en weideland, zorgen voor rust en intimiteit tijdens het herdenken van een dierbare.
Lees meer