Zaal

Uitvaartcentrum Texel beschikt over een grote zaal die zitplaats biedt aan ruim 100 personen. De zaal wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, condoleances, uitvaartplechtigheden of koffietafels na afloop van een uitvaart.

 

Er is gekozen voor een warme inrichting, waardoor er een rustige en intieme sfeer hangt. Gesteund door uw familie, vrienden en bekenden, zorgen wij ervoor dat u zo persoonlijk mogelijk afscheid kunt nemen.
 

Ringleiding

Bent u, of zijn bekenden van de overledene slechthorend? Wij beschikken over een zogeheten ringleiding. Dankzij dit systeem kunnen slechthorenden de dienst goed volgen.
 

Beeld en geluid

Een projectiescherm kan tijdens de plechtigheid beeld en geluid weergeven. Wilt u een foto- of filmpresentatie afspelen? Via Blue-Ray, USB, DVD of CD kunt u foto's, muziek of filmmateriaal tonen. Wij hebben een uitgebreide keuze aan muziek tot onze beschikking, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen muziek laten horen. Wilt u later, onder minder emotionele omstandigheden de plechtigheid nog eens rustig bekijken en beluisteren, dan kunnen wij de plechtigheid voor u opnemen en voor u op DVD zetten.