Rouwkamers

Uitvaartcentrum Texel heeft drie 24-uurs rouwkamers: de Landschapkamer, de Strandkamer en de Familiekamer. Beelden van Texel, - strand, zee en weideland- zorgen voor rust en intimiteit tijdens het herdenken van een dierbare. Dankzij een bijzondere muurschildering hebben alle kamers een eigen uitstraling.
 

Als nabestaande krijgt u van de uitvaartverzorger een sleutel van het uitvaartcentrum, waarmee u op ieder gewenst moment uw dierbare kunt bezoeken.

Strandkamer

In de Strandkamer waant u zich op het strand direct aan de Noordzee. Rondom kunt u kijken naar de Slufter en over het strand heeft u 'zicht' op het zuiden. U kunt hier op een persoonlijke manier afscheid nemen. Het is altijd mogelijk om persoonlijke spullen neer te zetten. Er is een zitgedeelte en ook een radio cd-speler waar u gebruik van kunt maken.
 

Landschapkamer

De Landschapkamer geeft u een blik over het hele eiland, gezien vanuit het bos. Het kerkje van Den Hoorn, de veerboot en de verschillende dorpen. Alle hoeken van Texel zijn vanuit deze kamer te ontdekken. Op deze manier kan nog even stil worden gestaan bij de diverse herinneringen. U kunt hier op een persoonlijke manier afscheid nemen. Het is altijd mogelijk om persoonlijke spullen neer te zetten. Er is een zitgedeelte en ook een radio cd-speler waar u gebruik van kunt maken.