Uw Uitvaartwensen vastleggen 

Nadenken over uw uitvaart is niet makkelijk. Dat u het onderwerp liever uit de weg gaat is heel begrijpelijk. Toch is het goed om eens bij uw wensen en de verschillende mogelijkheden stil te staan. Want kort na een overlijden moeten er veel belangrijke beslissingen worden genomen. Nabestaanden zijn op dat moment emotioneel en kwetsbaar.

 

U kunt ze nu al helpen door uw wensen op te schrijven. Dat ze ergens kunnen zien hoe u het gewild zou hebben, geeft hen houvast. Uiteraard zijn al de ingevulde gegevens ten alle tijden te wijzigen.

Vul uw uitvaartwensen in Uw uitvaartwensen

Overzichtelijk vastleggen van uw wensen

Wij helpen u met het overzichtelijk vastleggen van uw wensen. Met behulp van ‘Mijn uitvaartwensen’ kunt u eenvoudig en kosteloos beschrijven hoe u het afscheid voor u ziet. Nadat u het formulier heeft ingevuld, kunt u aangeven wat u wilt. U kunt de wensen uitprinten of e-mailen naar uzelf en/of uw naasten. Het is ook mogelijk om een kopie van deze wensenlijst door te sturen naar het uitvaartcentrum. Dit ingevulde formulier zullen wij zorgvuldig voor u bewaren. Het is wel belangrijk om uw naasten te laten weten dat u dit formulier heeft ingevuld en ook aangeeft waar u deze bewaart.

 

Voorbespreking en begroting

Het is niet mogelijk om aan de hand van deze uitvaartwensen een kosten begroting te ontvangen. Als u de uitvaart uitgebreider besproken wilt hebben, met een bijbehorende begroting dan kunt u een afspraak maken voor een voorbespreking. Een van onze medewerkers komt bij u langs om alles door te spreken. Achteraf ontvangt u van ons een uitwerking van het gesprek en een begroting.

Vul uw uitvaartwensen in Uw uitvaartwensen