Voorbespreking

Uitvaart vooraf bespreken

 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij leven hun uitvaart voor te bereiden. Wanneer u duidelijke ideeën heeft over de uitvaart en dat wilt vast gaan leggen, dan kunt u vooraf de uitvaart vrijblijvend bespreken. Daarmee voorkomt u dat nabestaanden moeten gissen naar uw wensen.

 

Voor de naasten is het een waardevolle gedachte dat de uitvaart, wanneer het zover is, plaatsvindt zoals u zou willen. Er zijn vele keuzes en details die samen de uitvaart maken, dat maakt het soms lastig om te weten waar u moet beginnen. Onze medewerkers kunnen u hierbij helpen.

 

Tijdens zo’n gesprek vooraf, ook wel een voorbespreking genoemd, bespreekt een medewerker met u alle facetten van de uitvaart door. Na afloop van het gesprek ontvangt u een uitwerking van wat er met elkaar besproken is. Een kopie van deze uitwerking wordt door ons zorgvuldig bewaard.

Prijsopgave

Naar aanleiding van de voorbespreking van de uitvaart zal er een prijsopgave opgesteld worden. Zo krijgt u een goed beeld van wat de verwachte kosten zijn op basis van uw wensen. Daarbij weet u ook direct waar u op financieel vlak aan toe bent.