• slide

Over ons

Een dierbare verliezen is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen uit het leven. Uitvaartcentrum Texel is een unieke plek vol intimiteit, warmte en rust. Graag vormen wij een sfeervol lichtpunt in een donkere tijd. Ervaar rust en betrokkenheid in een fijne omgeving. Uitvaartcentrum Texel heeft vele jaren ervaring met het verzorgen en begeleiden van uitvaarten.

 

Familiebedrijf

Uitvaartcentrum Texel is sinds 2005 het familiebedrijf van Mark en Yolanda Pijper, waarin inmiddels hun kinderen ook werkzaam zijn en de vijfde generatie vormen. Zij worden ondersteund door enkele uitvaartverzorgsters, chauffeurs, administratief medewerkers, dragers en koffiedames. Ons team is kleinschalig, hecht en respectvol. Gezamenlijk zetten we ons in om voor iedereen een passend afscheid te verzorgen. Oprechte persoonlijke aandacht en ruimte om ideeën met elkaar te delen vinden wij ontzettend belangrijk.

 

Binnen ons bedrijf bieden wij alles rondom het (in)formele afscheid in eigen beheer aan, zoals de laatste verzorging en opbaring, rouwdrukwerk, rouwvervoer, dragers, grafdelven en de levering en het onderhoud van gedenkstenen. Daarnaast bieden wij ook ruimte voor een eigen invulling.

 

 

Verzekering

Uitvaartcentrum Texel is een zelfstandig werkend bedrijf, maar wij voeren ook de uitvaarten voor de verzekeraars uit.  De uitvaart wordt volgens de voorwaarden, zoals deze met de verzekeraar zijn afgesproken, uitgevoerd. Ongeacht waar u bent verzekerd. De verzekeraars hebben vanwege het eiland met ons afspraken gemaakt, zodat alles voor u door ons geregeld wordt, volgens de polisvoorwaarden.

 

Keurmerk

Uitvaartcentrum Texel is sinds april 2009 in het trotse bezit van het SKU Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.

 

fam-pijper.jpg

Lees ook ons artikel in de Texelse Courant van 1 september 2023.